• Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

    «Ντου» απλήρωτων εργαζομένων σε παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου


    Έφοδο σε κεντρικό ξενοδοχείο έκαναν απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης του νέου βιβλίου του, εξαπολύοντας φραστικά στον ίδιο αλλά και στους παρευρισκόμενους πολιτικούς.






    Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος παρουσίαζε το νέο βιβλίο του «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)», εκδόσεις Λιβάνη, στο ξενοδοχείο Athens Plaza, όταν ομάδα πρώην εργαζομένων της εφημερίδας που εξέξιδε «Αποκαλύψεις» «μπούκαραν» στην αίθουσα.

    Οι εργαζόμενοι προκάλεσαν επεισόδιο μισής ώρας, αναγκάζοντας τους παρισταμένους πολιτικούς και βουλευτές να αποχωρήσουν εσπευσμένα.

    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης αλλά και ο δημοσιογράφος, Ν. Μπογιόπουλος δήλωσαν ότι είχαν άγνοια του γεγονότος και στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση

    Στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν εκτός των προαναφερθέντων οι Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ήταν επίσης οι βουλευτές , Κώστας Μαρκόπουλος , Κώστας Τζαβάρας, Γιώργος Ντόλιος, Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης και καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης


    Φωτογραφίες του @dromografos

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου