• Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

    Κρατήστε την ερωτική σας σχέση ζωντανή με τιπς από τους… βετεράνους του είδους

    α περισσότερα ζευγάρια με το πέρασμα του χρόνου έχουν τις διαφωνίες τους. Όμως, ακόμα και μέσα από τις εντάσεις μπορεί να διατηρηθεί μια ευτυχισμένη σχέση, αρκεί να το προσπαθούμε με…
    ουσία.

    Σε κάθε σχέση, είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις και διαφωνίες. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει ακόμη και σε πετυχημένους γάμους που διαρκούν μια ζωή. Το γεγονός όμως που δημιουργεί σκέψεις είναι ότι υπάρχουν ζευγάρια που ενώ τσακώνονται συχνά παρ” όλα αυτά ζουν μαζί ευτυχισμένοι, και χαρακτηρίζουν τη σχέση τους τέλεια, ενώ άλλοι δεν τα καταφέρνουν τόσο καλά. Πώς γίνεται λοιπόν κάποια ζευγάρια μέσα από τους καβγάδες να δημιουργούν μια ευτυχισμένη σχέση;

    Το Marie Claire σας δίνει μερικές βασικές συμβουλές για να μπορέσετε να διατηρήσετε μια καλή σχέση ή να δημιουργήσετε τις συνθήκες για μια καλύτερη από αυτή που ήδη έχετε.
    Zήτημα αξιών: Οι αξίες και τα ιδανικά του κάθε ατόμου σαφώς και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, αλλά είναι σημαντικό σε μία σχέση δύο άνθρωποι να έχουν κοινές αξίες. Έστω να συμφωνούν σε κάποια πράγματα που θα αποτελέσουν τα θεμέλια για μια δυνατή σχέση. Οι κοινές αξίες είναι ο μόνος τρόπος για να αισθάνονται κοντά ο ένας τον άλλο.
    Η διαφορά δεν αποτελεί εμπόδιο: Συνήθως, οι διαφορετικές απόψεις μπορεί να γίνουν αφορμή για να επέλθει ρήξη στο ζευγάρι. Ωστόσο, μπορείτε να εκφράσετε την διαφορετική σας άποψη ακολουθώντας μια διαφορετική προσέγγιση αν πράγματι θέλετε να προκύψει κάτι ουσιαστικό από τον διάλογό σας.

    Φροντίστε τον εαυτό σας: Μια εξαιρετικά σημαντική επένδυση για την καλή πορεία μιας σχέσης είναι η φροντίδα για την εικόνα σας. Θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας ότι η σχέση δε σημαίνει ότι τώρα πια μπορείτε να αφεθείτε και να αδιαφορήσετε για τον εαυτό σας. Πρέπει να διατηρείτε την καλή φυσική σας κατάσταση και να φροντίζετε για το σώμα σας και την καλή σας εξωτερική εμφάνιση. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε στο σύντροφό σας ότι δεν τον θεωρείτε δεδομένο και ότι ακόμη θέλετε να του αρέσετε. Αν συνεχίσετε να βελτιώνεστε όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά, παρακινείτε και το ταίρι σας σε μια κοινή πορεία βελτίωσης.


    tsantiri.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου