• Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

    Το who is who του νέου επενδυτή του Άρη

    Εμφανίζεται να είναι διαχειριστής ενός fund που διαχειρίζεται 500 εκατ. ευρώ Μυστήριο τυλίγει τον επίδοξο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κωνσταντινίδη. Οι πληροφορίες που υπάρχουν γύρω από το πρόσωπό του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες είναι λίγες.


    Κατάγεται από τη Δράμα και εμφανίζεται να έχει την επιχειρηματική του έδρα στο Λονδίνο ενώ δραστηριοποιείται σε Ελβετία, Κύπρο κι Αφρική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της SportDay εντός των συνόρων φέρεται να έχει στην κατοχή του εταιρεία real estate που ασχολείται με πωλήσεις και ενοικιάσεις κατοικιών στα νότια προάστια της Αττικής. Εμφανίζεται να είναι διαχειριστής ενός fund που διαχειρίζεται 500 εκατ. ευρώ.

    Αυτή την εποχή ετοιμάζεται για νέο επιχειρηματικό άνοιγμα. Σκοπεύει να επενδύσει σε εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων υδρογόνου, του οποίου η παραγωγική έδρα θα βρίσκεται πιθανότατα στη Δράμα.

    Το περασμένο καλοκαίρι ο Έλληνας επιχειρηματίας επιχείρησε να αγοράσει τη Δόξα Δράμας και μάλιστα ήρθε σε συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο των «μαυραετών» Θανάση Σάμιο, αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Άνθρωποι από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου της Δόξας υποστηρίζουν ότι το όνομα Κωνσταντινίδης δεν τους θυμίζει κάτι, υποστηρίζοντας πως αν υπήρχαν επαφές θα θυμούνταν το όνομα.


    Seleo.gr News

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου