• Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

    Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου


    Οι προβλέψεις της διακεκριμένης αστρολόγου Αλίντας Κανάκη για σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου!



    ΚΡΙΟΣ

    Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία. Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Δύσκολη μέρα με αποκαρδιωτικά νέα να σας απορυθμίζουν! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Από κάπου θα φανεί σύντομα φως στον ορίζοντα…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Αποφύγετε σήμερα ανοίγματα και επιθετικές επαγγελματικές κινήσεις! Κάλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ένα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα και σας εκνευρίζει που πρέπει να αλλάξετε τα πλάνα της μέρας…

    ΛΕΩΝ

    Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα!

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, μοιραίος έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγετε μόνο από το μέτρο…

    ΖΥΓΟΣ

    Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην κάνετε παρανοήσεις και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Δεν σας αφήνει ασυγκίνητους το ενδεχόμενο να είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο δικός σας χειρισμός όμως της εικόνας σας μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση και την ζήλια των γύρω σας…

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.






    aplita.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου