• Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

    Ρόδος: Έπιασαν τους δράστες της «γλυκιάς» ληστείας

    Αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τον 25χρονο δράστη - Ομολόγησε την ταυτότητα του συνομήλικου συνεργού του

    Στη δεύτερη ληστεία που επιχείρησε μέσα σε τρία 24ωρα, τα βρήκε... σκούρα ο ένας από τους δυο κακοποιούς που είχαν ληστέψει την περασμένη Κυριακή και ένα ζαχαροπλαστείο στην πόλη της Ρόδου!

    Ο διανομέας έτοιμου φαγητού που αποπειράθηκε να ληστέψει, αντέδρασε και τον έτρεψε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

    Αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τον 25χρονο δράστη και πάνω του βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει τον υπάλληλο. Στην προανάκριση, ο νεαρός που έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για κλοπές και ναρκωτικά, «έσπασε» και ομολόγησε και τη ληστεία του ζαχαροπλαστείου αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του 25χρονου συνεργού του.

    Φορώντας κασκόλ και κουκούλα που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά τους, είχαν απειλήσει την υπάλληλο με μαχαίρι και είχαν πάρει μαζί τους το συρτάρι της ταμειακής μηχανής με όσα χρήματα περιείχε και την τσάντα της υπαλλήλου. Όλα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκαν και δέκα ναρκωτικά χάπια. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και εκδόθηκαν εντάλματα με τα οποία συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου