• Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

    Η πιο απίστευτη σεξουαλική ανωμαλία! Δείτε γιατί πλήρωνε γυναίκες

    Ένας άνδρας τριγύριζε με το αμάξι του σε μία περιοχή και πρόσφερε λεφτά στις γυναίκες για να τον βλέπουν όταν αλείφει σουηδικό τυρί στο μόριο του.Ο 41χρονος

    Κρίστοφερ Παγκάνο οδηγούσε στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ενώ ήταν γυμνός από τη μέση και κάτω. Ζητούσε από γυναίκες να τις πληρώσει για να τον βλέπουν να αλείφει σουηδικό τυρί στο μόριο του. Μάλιστα δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και στο δικαστήριο για την πράξη του.

    Λίγες εβδομάδες πριν ανακοινωθεί το όνομα του από την αστυνομία, τον είχε πλησιάσει ένας ρεπόρτερ και τον είχε ρωτήσει για το περιστατικό. Ο Παγκάνο τότε του είχε απαντήσει: «Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάς. Κάποιες φορές με μπερδεύουν με κάποιον άλλο».

    Μάλιστα, καταλυτικό ρόλο έπαιξε και η μαρτυρία μίας 20χρονης κοπέλας που ανέφερε στον ρεπόρτερ ότι ο 41χρονος της είχε στείλει μήνυμα και της ζήτησε να τον αλείψει με σουηδικό τυρί πριν τον ικανοποιήσει.

    Όσοι αναρωτιέστε γιατί έχει τόσο μεγάλο πόθο για το τυρί ο Παγκάνο, μπορείτε να πάρετε την απάντηση στο ρώτημα σας από κάποιον ανώνυμο που είχε γράψει στο διαδίκτυο ότι χρησιμοποιεί σουηδικό τυρί αντί να κάνει σεξ με γυναίκες: «έχω δοκιμάσει πολλά ήδη τυριού αλλά το καλύτερο είναι το σουηδικό. Μου φαίνεται καλύτερο στα μάτια μου, έχει πιο απαλή υφή και νιώθω καλά όταν το βάζω στο πέος μου».







    Seleo.gr News

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου