• Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    Δείτε την καλλονή για χάρη της οποίας ο Μπίμπερ έκανε κόντρες!

     Εκτός από την είδηση της σύλληψης του Τζάστιν Μπίμπερ για υπερβολική ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή, τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες και η φωτογραφία της σεξοβόμβας για τα μάτια της οποίας φημολογείται ότι ο νεαρός ποπ σταρ βρέθηκε στην φυλακή.


    Φωτογραφίες λίγο πριν από τη σύλληψη του Μπίμπερ, που είδαν το «φως» της δημοσιότητας σήμερα, απεικονίζουν τον τραγουδιστή να πίνει και να διασκεδάζει στο πλευρό μιας λατίνας καλλονής και μάλιστα, ημίγυμνος!

    Ποια είναι όμως η νεαρή που «ξεμυάλισε» τον Τζάστιν και ήταν μαζί του στο όχημα όταν συνελήφθη;

    Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ονομάζεται Chantel Jeffries, είναι μοντέλο, 21 ετών και έχει συλληφθεί στο παρελθόν για υπερβολική ταχύτητα και για επίθεση με όπλο!





    Συγκεκριμένα, το 2011 η Chantel είχε μαχαιρώσει μια γυναίκα και είχε βρεθεί στη φυλακή, ωστόσο, το θύμα -για άγνωστο λόγο- είχε αποσύρει τις κατηγορίες με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερη.









    Σημειώνεται ότι ο Μπίμπερ συνελήφθη καθώς έκανε «κόντρες» με τον φίλο του τραγουδιστή της R & B Χαλίλ Αμίρ Σαρίφ -ο οποίος οδηγούσε μια κόκκινη Φεράρι και επίσης συνελήφθη.

    Ωστόσο, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος όταν του ζητήθηκε να σταματήσει για αυτό και κατηγορήθηκε και για αντίσταση κατά της αρχής.

















    Στο πλευρό του πάντως στέκεται και η στρίπερ Κάρμεν Ορτέγκα με την οποία ο νεαρός σταρ πέρασε μια βραδιά πάθους προ ενός μηνός: "Έκανε ό,τι θα ήθελε να κάνει κάθε νεαρός..."







    protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου