• Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

    Η πιο ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ τιμωρία από νηπιαγωγό – Διαβάστε τι έκανε σε παιδάκι με άσθμα

    Απίστευτη συμπεριφορά επέδειξε νηπιαγωγός όταν κλείδωσε παιδάκι που έπασχε από άσθμα σε ...
    ντουλάπα και κατόπιν πήγε σπίτι της σαν να μη συνέβαινε τίποτα...

    Το απάνθρωπο περιστατικό συνέβη στο Μέμφις των ΗΠΑ από την –κατά τ’ άλλα- νηπιαγωγό-παιδαγωγό Κριστίν Όσφελντ, η οποία δεν ενημέρωσε κανέναν για την απάνθρωπη τιμωρία με αποτέλεσμα το μικρό κοριτσάκι να περάσει μια βασανιστική ώρα στη ντουλάπα.

    Ευτυχώς για καλή τύχη του μικρού κοριτσιού, το μοιραίο αποφεύχθηκε, αφού μετά από 1 ώρα μία δασκάλα άκουσε τις φωνές του και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.
    Αυτό που αντίκρισε η δασκάλα ανοίγοντας τη ντουλάπα ήταν σοκαριστικό με την 5χρονη Ακίλα Τζόζεφ να τρέμει και να είναι σε άσχημη κατάσταση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα στο νοσοκομείο.

    Μετά από αυτή την απάνθρωπη «τιμωρία» ο διευθυντής του νηπιαγωγείου και οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία ενημερώνοντας για την ενέργεια της κ. Όσφελντ.
    Και όπως προέκυψε μετά τη σύλληψή της νηπιαγωγού, που απολογήθηκε για το περιστατικό, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο από την ίδια.
    Η άκαρδη νηπιαγωγός ήδη θεωρείται παρελθόν από το νηπιαγωγείο, ενώ ειδοποιήθηκε ότι από εδώ και στο εξής θα στερείται των επαγγελματικών της δικαιωμάτων.



    Πηγή: Koolnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου