• Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

    Η απελευθέρωση της μαριχουάνας ενισχύει την οικονομία των ΗΠΑ !!!


    Τρελά κέρδη από την απελευθέρωση της πώλησης της μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς στις ΗΠΑ, εκτιμά ότι θα υπάρξουν, η επενδυτική ArcView Group.


    Να σημειωθεί ότι... ήδη η μαριχουάνα, είναι νομιμοποιημένη για ιατρική χρήση σε 22 Πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ το Κολοράντο και η Ουάσινγκτον προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα απελευθερώνοντας πλήρως την πώλησή της για κάθε χρήση.


    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ArcView Group, η αγορά της κάνναβης αναμένεται να εκτοξευτεί το φετινό έτος με τα έσοδα να φτάνουν τα 2,34 δισ. δολάρια, όπως αναφέρει το CNBC.

    Η ανάπτυξη μικρών επιχειρήσεων πώλησης μαριχουάνας αναμένεται να εκτοξεύσει την εθνική αγορά στα 10,2 δισ. δολ. καθώς η ισχυρή ζήτηση του προϊόντος έχει προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες.


    Η ταχύτατη εξέλιξη της βιομηχανίας της μαριχουάνας αντιμετωπίζει ακόμα κάποια εμπόδια καθώς οι ομοσπονδιακοί νόμοι των ΗΠΑ απαγορεύουν προς το παρόν την μαζική παραγωγή κάνναβης. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι οι τράπεζες και οι εταιρείες πιστωτικών καρτών δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους εμπορικές συναλλαγές.



    Πηγή: onmed.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου