• Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

    «There is only one hell, the one we live in now»: Τρέιλερ για τη νέα σεζόν του «Game of Thrones»

     «Είναι δελεαστικό να δεις τους εχθρούς σου σαν κακούς, αλλά το καλό και το κακό υπήρξε εξίσου και στις δυο πλευρές, σε όποιον πόλεμο κι αν έγινε ποτέ».

    Το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 4η σεζόν του «Game of Thrones», της δραματικής σειράς του HBO που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές μπροστά στη μικρή οθόνη κι έκανε το home entertainment κινηματογραφικότερο του κινηματογράφου, κυκλοφόρησε λίγες ημέρες αφότου μάθαμε ότι τα επόμενα επεισόδια ξεκινούν στις 6 Απριλίου.
    Το τρέιλερ, με το επικά σκοτεινό ύφος που χαρακτηρίζει τη σειρά από την πρώτη στιγμή, μας αφήνει να πάρουμε μια γεύση από την τροπή που παίρνουν τα γεγονότα και οι χαρακτήρες, αν και οι τελευταίοι φαίνονται να παραμένουν αναλλοίωτοι: ο Τζόφρι το ίδιο μισητός, η Ντενέρις όλο και περισσότερο ηγετική, η Μελισάντρε τρομακτική, ο Τίριον αιχμηρός, η Σέρσεϊ απειλητική, ο Μπελις μηχανορράφος και όλοι οι υπόλοιποι, όσοι τουλάχιστον δεν έχουν πεθάνει στους προηγούμενους κύκλους, διεκδικούν κομμάτι του σεδερένιου θρόνου και της τηλεοπτικής δόξας.
    Ξεσκονίστε στη μνήμη σας όλα τα προηγούμενα επεισόδια και η αντίστροφη μέτρηση για το «Game of Thrones: Season 4» άρχισε κι επίσημα!

    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου