• Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

    Ζώδια Σήμερα





















                               



    Κριός

    Γενικά: Με τη Σελήνη σύμμαχο, συνέχισε να διαβάζεις βιβλία, να συζητάς με ανθρώπους που σου αλλάζουν τις σκέψεις, να αναρωτιέσαι τι υπάρχει πέρα από το προφανές και το άμεσο. Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις κάτι που κουβαλά μαζί του αρκετή σκέψη και βάρος, αφού η ημέρα προσφέρεται για ελαφρές ανησυχίες και κουβέντες χωρίς ιδιαίτερο βάθος…                                    

                                       

    Ταύρος

    Γενικά: Αυτή είναι μια ημέρα, όπου εμφανίζονται πολλά συγκρουόμενα αισθήματα, αλλά χρειάζεται να πάρετε τον έλεγχο για την ζωή σας, και μια σταθερή απόφαση, για το πως θέλετε να κατευθύνετε την ζωή σας. Αν τη χειριστείτε σωστά, αυτή μπορεί να είναι μια ημέρα, όπου μπορείτε να ξεπεράσετε ψυχολογικά προβλήματα, που πηγάζουν απ'την παιδική ηλικία ή την πρώιμη ζωή σας και ν'αποκτήσετε μια νέα, ανανεωμένη, θετική νοοτροπία προς τη ζωή.
                            

                                      

    Δίδυμος

    Γενικά: Οι δυνατότητες που έχετε είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί όπου δεν τα περιμένετε. Ο,τι κι αν γίνει, μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μαζί θα χάσετε και το δίκιο σας.                        

                                         

    Καρκίνος

    Γενικά: Ο ερωτικός τομέας προδιαγράφεται συναρπαστικός για τους περισσότερους από εσάς. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προσέξτε μόνο να μην είστε απαιτητικοί και παράλογοι σε κάποια πράγματα και δημιουργήσετε αντίθετα αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό σας τομέα, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση ξεκαθαρίστε με το ταίρι σας τα προβλήματα που έχετε και μην τα αφήνετε να διαωνίζονται.
                   

                                            
                                                                      
    Λέων

    Γενικά: Με τη Σελήνη για ακόμα μία ημέρα σύμμαχο, έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε ξεκουράζουν ή να βρεθείς με άτομα που είναι σε θέση να παίρνουν την κούραση από τους ώμους σου. Από την άλλη όμως πλευρά, μήπως να βρεις το χρόνο να απομακρυνθείς από το σκηνικό που αποτελεί την αρένα τις τελευταίες ημέρες για να σκεφτείς τα πράγματα πιο χαλαρά;
                            

                                  

    Παρθένος

    Γενικά: Αρχίζεις να ξαναβρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Αυτό σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα κι έτσι θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο. Κοίτα να έχεις ένα πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα, που μπορεί να θέλουν άμεση λύση.

    Προσωπικά: Στην σχέση σου βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα, αλλά και το ταίρι σου, να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από την συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

    Επιχειρηματικά: Στην δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού

                         
                                         

    Ζυγός

    Γενικά: Στα αισθηματικά σας, αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν προβληματικά θέματα και συζητήστε για σχέδια που κάνετε με το σύντροφό σας. Αν είστε σε ερωτική αναζήτηση, οι συνθήκες ενισχύουν τον ερωτισμό σας. Βγείτε και φλερτάρετε με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.         
                            
                                     

    Σκορπιός

    Γενικά: Μετά από μία περίοδο έντονης πίεσης, που πιθανότατα να συνεχίζεται, είναι σαν να θέλεις να κάνεις μία κίνηση που θα αλλάξει τον τρόπο που σε βλέπουν οι γύρω σου. Στην προσπάθεια αυτή μπορεί να υπερβάλεις, να βγεις εκτός ορίων και κανόνων, να ανοίξεις το πορτοφόλι ή το στόμα σου περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μήπως να προσπαθήσεις να μη βγεις εκτός πλαισίου;

                                       
             


    Τοξότης

    Γενικά: Σήμερα θα έχετε πολλή γκρίνια και θα παραπονιέστε για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σας. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσετε. Αφήστε την γκρίνια, λοιπόν, και δείτε με σοβαρότητα τι δε σας κάνει. Τα έξοδά σας είναι ελεγχόμενα.
                                      

                            

    Αιγόκερος

    Γενικά: Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα για εσάς. Η ανάγκη σας για ανανέωση θα είναι έντονη και θα κάνετε κάποιες κινήσεις για να το πετύχετε.
                                 

                                  
    Υδροχόος

    Γενικά: Σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σας αλλά θα πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας.Τα έξοδά σας είναι ιδιαίτερα αυξημένα και πρέπει να κάνετε πολύ καλή διαχείριση των χρημάτων σας, αν θέλετε να ανταπεξέλθετε.
                                   

                                
    Ιχθύς

    Γενικά: Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και μην ανοίγεσαι στους πάντες. Δεν σκέφτονται όλοι σαν και σένα.

    Προσωπικά: Σήμερα μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις.

    Επιχειρηματικά: Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα σου κάνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.



    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου