• Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

    ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΡΟΥΧΑ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ!

    Αν θέλετε να εντυπωσιάζετε τους άντρες όπου και αν πηγαίνετε...
    τότε καλά θα κάνετε να προσέχετε τις επιλογές των ρούχων σας, διότι υπάρχουν μερικά που οι άντρες πραγματικά σιχαίνονται.








    1. Jumpsuits.




    Πολλοί άντρες θεωρούν ότι τα ρούχα αυτά δεν είναι ωραία επειδή κάνουν το γυναικείο σώμα να φαίνεται "χωρίς σχήμα". 






    2. Harem Pants.


    Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι τα παντελόνια αυτά δεν έχουν τίποτα σέξι, θυμίζουν τις "βράκες" που φορούσαν οι άνθρωποι σε παλαιότερες εποχές και ορισμένοι από αυτούς θεωρούν ότι είναι ακόμα και αντιαισθητικά.

    3. Ugg Boots.




    Πρόκειται για αυτές τις χειμωνιάτικες μπότες που προσφέρουν ζεστασιά, ωστόσο λαμβάνουν πολλά αρνητικά σχόλια από τους άντρες. Οι μπότες αυτές δεν έχουν τίποτα σέξι πάνω τους και πολλοί άντρες τις αντιπαθούν σφόδρα.








    4. Gladiator Sandals.





    Tο μεγαλύτερο μειονέκτημα τους είναι ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή (σε σχέση με άλλα παπούτσια).


    5.Dungarees.



    Ελάχιστοι άντρες θα τους άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό. Αυτά τα πολύ πρακτικά ρούχα μοιάζουν πολύ με "φόρμες εργασίας" και δεν θεωρούνται καθόλου σέξι.

    6. Tea Length Shirt.

     
    Αυτές οι φούστες που φτάνουν πιο κάτω από το γόνατο αλλά πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι μια όχι και τόσο καλή επιλογή αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το ρούχο αυτό πολλές φορές κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο μεγάλη σε ηλικία και τη δείχνει αρκετά πιο συντηρητική. Ορισμένοι άντρες πολλές φορές θεωρούν ότι οι φούστες αυτές είναι "γιαγιαδίστικες".

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου