• Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

    KENNY , ΤΟ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!

    Kenny, το παράλυτο ντόπερμαν που κατάφερε να σταθεί στα πόδια του! (vid)Η ιστορία του Kenny μοιάζει να βγήκε βγαλμένη από παραμύθι. Κι όμως. Ένα ντόπερμαν του οποίου τα τέσσερα άκρα παρέλυσαν τον περασμένο Απρίλιο σήμερα μπορεί και πάλι να σταθεί στα πόδια του! Όλα ξεκίνησαν πριν έξι μήνες όταν ένας υπάλληλος καταφυγίου του Λος Άντζελες έριξε κατά λάθος μια βαριά μεταλλική πόρτα πάνω στον σκύλο.


    Αν και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική, οι κτηνίατροι που το εξέτασαν, ανέφεραν πως το άτυχο σκυλί δεν θα μπορούσε να περπατήσει ξανά και προτιμότερη λύση θα ήταν μια ευθανασία ώστε να γλιτώσει ο 10χρονος Kenny από τους αφόρητους πόνους.

    Για καλή του τύχη τελικά μεταφέρθηκε σ’ ένα κέντρο φυσικής αποκατάστασης για σκύλους.
    Ακολούθησαν ατέλειωτες ώρες ειδικής γυμναστικής, μασάζ, βελονισμού και φυσικοθεραπειών, αλλά η βελτίωση του ήταν μηδαμινή.

    Εκτός αυτού, προέκυψε κι ένα πρόβλημα στην ουροδόχο κύστη που επιβράδυνε την διαδικασία αποθεραπείας του.

    Μετά από εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη θεραπεία του σκύλου, ένα ποσό που υπερέβη τα 6.000 δολάρια συγκεντρώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

    Παρά την επιτυχή έκβαση που είχε το χειρουργείο, τα προβλήματα για τον Kenny δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγο αργότερα αρρώστησε με πνευμονία!

    Το ντόπερμαν όμως δεν το έβαλε κάτω και ξεπερνώντας τις κακοτυχίες του κατάφερε να περπατήσει ξανά (!) κάνοντας τους γιατρούς να μιλούν για θαύμα!



    Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:







     Πηγή : petfriends.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου