• Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

    Oι χειρότεροι Άι Βασίληδες όλων των εποχών!

    Iστορίες Χριστουγεννιάτικης τρέλας

    * Το 2004, στο Buenos Aires, η αστυνομία έλαβε κλήση σε ένα σπίτι από μια γυναίκα που είπε πως ο Άγιος Βασίλης είχε κολλήσει στην καμινάδα της. Φυσικά, επρόκειτο για κλέφτη ο οποίος προσπάθησε έτσι να μπει στο σαλόνι και να κλέψει τα δώρα κάτω από το δέντρο.

    * Στις 21 Δεκεμβρίου του 2000, στο Luton, ένας δικαστής ετοιμαζόταν να πει σε έναν εγκληματία πως θα περνούσε τα Χριστούγεννα στη φυλακή. Ξαφνικά μια ... επίδειξη μόδας διέκοψε την ανακοίνωση. Η σύζυγος του δικαστή του είχε βάλει μια μουσική γραβάτα που ξαφνικά άρχισε να παίζει τα κάλαντα. Ο εγκληματίας πάντως δεν γλίτωσε την ποινή.

    * Τα Χριστούγεννα του 2003, ο Gregory Harland-White ντύθηκε Άι Βασίλης για να κλέψει την τοπική τράπεζα στην Τασμανία. Έκλεψε 5.700 δολάρια, χρησιμοποιώντας ψεύτικο όπλο.
    Στη συνέχεια έβγαλε τη στολή για να διαφύγει με ένα ποδήλατο αλλά η αστυνομία τον εντόπισε αμέσως γιατί είχε ξεχάσει να βγάλει και το χαρακτηριστικό κόκκινο παντελόνι.

    * Τα ετήσια κάλαντα στο Sydney της Αυστραλίας διακόπηκαν ξαφνικά τον Δεκέμβριο του όταν ορισμένοι Άι Βασίληδες άρχισαν απεργία επειδή ένας από αυτούς δέχτηκε επίθεση την προηγούμενη χρονιά.

    * Τα Χριστούγεννα του 1996, δυο άντρες μπήκαν σε ένα ταξί στην αγορά Harborough του Leicestershire και ζήτησαν από τον οδηγό να ξεκινήσει αμέσως. Μέσα σε δευτερόλεπτα 22 άντρες ντυμένοι Άι Βασίληδες επιτέθηκαν στο ταξί, έσπασαν τα παράθυρα και προσπάθησαν να τραβήξουν έξω τους δύο άντρες.

    * Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1994, ο Chip και η Lori Crabtree πήγαν τους δυο γιους τους (2 και 6 ετών) να γνωρίσουν τον Άγιο Βασίλη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Jacksonville της Florida. Η κυρία Crabtree επέλεξε να φορέσει μια απλή μπλούζα με το σήμα των Gators, που είναι η ομάδα ποδοσφαίρου το Πανεπιστημίου της Florida. Μόλις ο Άι Βασίλης είδε την μπλούζα της μαμάς, είπε στα παιδάκια πως δεν θα πάρουν δώρο φέτος γιατί του Άι Βασίλη δεν του αρέσει αυτή η ομάδα. Φυσικά ακολούθησαν κλάματα και φωνές και η όλη συνάντηση με τον αγαπημένο Άγιο δεν κατέληξε καθόλου καλά.

    * Το 2005, ο βοτανολόγος Dr Ian Darwin Edwards από το Εδιμβούργο εξήγησε πως το παραμύθι του ιπτάμενου έλκηθρου ξεκίνησε όταν ένας άντρας στην Αρκτική είχε παραισθήσεις επειδή είχε πιει ούρα ταράνδου.

    * Το 2004, στο Christchurch της Νέας Ζηλανδίας μια συμμορία από 50 Άι Βασίληδες τύφλα στο μεθύσι είχε εισβάλει σε ένα σινεμά και είχε καταστρέψει τα πάντα, είχε κλέψει τους πελάτες και είχε βρίσει το προσωπικό.

    * Τα Χριστούγεννα του 2001, στις φυλακές North Sea Camp στο Lincolnshire, οι φυλακισμένοι πήραν τα δώρα τους από τα χέρια του πιο γνωστού καταζητούμενου εκεί μέσα, του Lord Jeffrey Archer.
    Ο Archer έκανε τέσσερα χρόνια στη φυλακή για ψευδορκία. Έβαλε λοιπόν την κόκκινη στολή και μοίρασε στους φυλακισμένους τα δώρα που είχαν από τις οικογένειες τους.

     




    Seleo.gr News

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου