• Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

    Santa Run: τρείς χιλιάδες Άγιοι Βασίληδες τρέχουν για τα παιδιά

     Ο Σύλλογος Santa Run σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, διοργανώνουν το 3ο Santa Run στην Ελλάδα για την ενίσχυση των συλλόγων ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΠ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ, που ασχολούνται με παιδιά της πόλης που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

    Τρείς χιλιάδες Αη Βασίληδες θα βάψουν κόκκινα τα Χανιά στις 27 Δεκεμβρίου. Θα καλύψουν μία απόσταση 3,5 χιλιομέτρων στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο των Χανίων με μοναδικό σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για παιδιά με προβλήματα υγείας.

    Το Santa Run είναι μία γιορτινή, φιλανθρωπική διοργάνωση, παρωδία του γνωστού Santa Run που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις του κόσμου κάθε Δεκέμβρη. Πρόκειται για ένα δρόμο περπατήματος μέσα στην πόλη των Χανίων με στολές Αη Βασίλη.

    Σταθμοί ανεφοδιασμού είναι τα καταστήματα της πόλης που αντί για νερό έχουν μπύρα. Επίσημη χρονομέτρηση και κατατακτήριες θέσεις δεν υπάρχουν. Στο Santa Run είναι όλοι κερδισμένοι γιατί προσφέρουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

    Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε ενήλικες.

    Πέρυσι συγκεντρώθηκε το ποσό των 27.147 ευρώ, το οποίο δόθηκε στην ΕΛΕΠΑΠ, το ΚΗΦΑΜΕΑ, τη ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ και τον ΟΡΙΖΟΝΤΑ, τους τέσσερις συλλόγους της πόλης που βοηθούν παιδιά με προβλήματα υγείας.

    Το Santa Run που ξεκίνησε στα Χανιά από μία παρέα, μία εθελοντική ομάδα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο πρωτοποριακά event του 2012 στην Ελλάδα. Κατάφερε να γίνει υπόθεση μιας ολόκληρης πόλης.

    Ελάτε στην πιο μεγάλη γιορτή του χρόνου. Βοηθείστε τους Άγιους Βασίληδες να πολλαπλασιάσουν το κέφι, τη χαρά, την αγάπη, την προσφορά και να μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης.

    Τρείς χιλιάδες Αη Βασίληδες θα φέρουν στις 27 Δεκεμβρίου τις γιορτές μέσα στην πόλη και μέσα στις καρδιές των ανθρώπων.






    econews

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου