• Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

    Φοιτήτριες τα θύματα της τραγωδίας στα Μάλγαρα

     Τραγικός ήταν ο απολογισμός από το δυστύχημα στα Μάλγαρα με δύο νεαρές γυναίκες, επιβάτες λεωφορείου ΚΤΕΛ, να χάνουν τη ζωή τους και άλλοι 22 άνθρωποι να τραυματίζονται.

    Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 481ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θεσσαλονίκη όταν το υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, συγκρούστηκε με φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 55χρονος αλλοδαπός. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν οι δύο φοιτήτριες και να τραυματιστούν άλλοι 22 επιβάτες του λεωφορείου.

    Η κατάσταση τριών ακόμη επιβατών κρίνεται σοβαρή καθώς και η κατάσταση του οδηγού του λεωφορείου. Σύμφωνα με την τροχαία το δυστύχημα συνέβη στις 15:50 στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το ΚΤΕΛ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε επάνω σε σταθμευμένο, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, φορτηγό με τουρκικές πινακίδες.

    Οι δύο άτυχες γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο απεγκλωβίστηκαν από τα σωστικά συνεργεία, που έσπευσαν στο σημείο ενώ η πλειονότητα των τραυματιών είναι νέοι άνθρωποι. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη με τους άνδρες της αστυνομίας να διενεργούν προανάκριση για την υπόθεση.

    real.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου