• Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

    Britney Spears: Θαυμαστές της πλήρωσαν 2.500 δολάρια για να τη συναντήσουν από κοντά και αυτή τους χαιρέτισε και έφυγε!

    Έβαλαν το χέρι βαθιά στην τσέπη και αυτή τους απογοήτευσε! Η Britney Spears, 32, μάλλον θεωρεί τον εαυτό της μεγάλη ντίβα, γιατί πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι έμεινε με τους θαυμαστές της μόλις λίγα λεπτά!

    Όπως αποκαλύπτει το Radar Online, fans της Spears, που την παρακολούθησαν στο show της στο Las Vegas, πλήρωσαν 2.500 δολάρια για να έχουν πρόσβαση στην VIP περιοχή και να τη συναντήσουν από κοντά. Μόνο που εκείνη, αντί να τους αφιερώσει χρόνο, κάθισε μόνο για λίγο μαζί τους, επιτρέποντας τους μια χειραψία και μια φωτογραφία μαζί της!

    Όπως αναφέρει πηγή: «Οι θαυμαστές, πριν τη συνάντηση, είχαν την οδηγία ότι δεν μπορούσαν να την αγγίξουν ή να την αγκαλιάσουν χωρίς την άδειά της! Και δεν επιτρεπόταν να της φέρουν κάποιο δώρο. Και μόλις επιτέλους εκείνη εμφανίστηκε, τους έσκασε απλά ένα χαμόγελο, φωτογραφήθηκε μαζί τους και είπε “αντίο”. Κάθε άτομο είχε μαζί της μόλις 3 δευτερόλεπτα!». Και συμπληρώνει: «Αναλογικά κιόλας με το υψηλό αντίτιμο που πλήρωσαν, περίμεναν κάτι καλύτερο, και όχι να νιώσουν αμήχανα και άβολα. Η Britney δεν μιλούσε καθόλου, απλώς χαμογελούσε και έλεγε “ευχαριστώ”».



    joytv.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου