• Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

    ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!

    Ο λόγος για τον 32χρονο Anthony Brinkman από το Μισουρι των ΗΠΑ, ο οποίος έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο ψάχνοντας κάποιον να ξυλοκοπήσει και να βιάσει την 11χρονη κόρη του όσο ο ίδιος θα παρακολουθούσε.














    Αυτό που ο δράστης δεν υπολόγισε ήταν ότι στην αγγελία του απάντησε ένας αστυνομικός, ο οποίος και κανόνισε να συναντηθούν σε προκαθορισμένο σημείο.

    Ο ύποπτος πίστευε ότι θα συναντιόταν με μία γυναίκα, η οποία ενδιαφερόταν να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του με διάφορα ερωτικά βοηθήματα, ωστόσο, όταν έφτασε στο σημείο, έκπληκτος αντίκρισε αστυνομικούς, οι οποίοι και τον συνέλαβαν αμέσως.

    Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε βάλει την αγγελία και ότι “ίσως” να είχε στην κατοχή του κάποιο πορνογραφικό υλικό.
     

    “Συνήθως θέλει πολύ κουβέντα μέχρι να πειστεί κάποιος τέτοιος τύπος να φέρει το παιδί μαζί του, αλλά ο συγκεκριμένος το έφερε αμέσως. Αν όμως δεν είχαμε εμπλακεί, τότε ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε στο κορίτσι” δήλωσε ο ντετέκτιβ που ανέλαβε την υπόθεση,

    Η αστυνομία κατέσχεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 32χρονου, ο οποίος κρατείται έναντι εγγύησης 100.000 δολαρίων, και αναμένει τώρα τα αποτελέσματα της εγκληματολογικής ανάλυσης.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου