• Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

    Μεγιστάνας προσφέρει 130 εκατ. ευρώ σε όποιον κάνει την κόρη του straight

    Ενας δισεκατομμυριούχος από το Χονγκ Κονγκ δεν μπορεί με τίποτε να χωνέψει ότι η κόρη του είναι λεσβία και γι αυτό αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο Cecil Chao έγινε ευρέως γνωστός τον Σεπτέμβριο του 2012 όταν ανακοίνωσε ότι προσφέρει 65 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον άντρα κερδίσει την καρδιά της κόρης του, η οποία μόλις το είχε σκάσει στη Γαλλία με τη σύντροφό της.



    Ωστόσο από τότε κανείς δεν τα κατάφερε και έτσι ο Chao αποφάσισε να επανέλθει. Με συνέντευξή του στους Financial Times πριν λίγες ημέρες δεσμεύτηκε ότι αν κάποιος άντρας καταφέρει να αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό της κόρης του, τότε εκείνος θα του χαρίσει μία παραμυθένια ζωή. Μάλιστα ο Chao αποφάσισε να διπλασιάσει το ποσό της προσφοράς του και πλέον τον «τυχερό» περιμένουν 130 εκατομμύρια δολάρια. Αν σκεφτεί κανείς ότι στην πρώτη προσφορά εμφανίστηκαν 20.000 «καρδιοκατακτητές», αντιλαμβάνεσθε τι πρόκειται να συμβεί τώρα…

    Η νεαρά πάντως για την οποία γίνεται ο όλος χαμός ξεκαθάρισε τα πράγματα σε μία μαλαισιανή εφημερίδα: «Οσα λεφτά και να δώσει ο πατέρας μου δεν θα με κάνουν να βρω κάποιον άντρα γοητευτικό. Εχω ήδη σύζυγο, τη γυναίκα μου. Πάντως μπαμπά σε ευχαριστώ κι εγώ σ” αγαπώ» ήταν τα λόγια της.

















    Πηγή: protothema.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου