• Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

    Πούλησε το μωρό της σε τουαλέτα αεροδρομίου (Video)

    Μία γυναίκα συνελήφθη σε τουρκικό αεροδρόμιο, καθώς φέρεται να επιχείρησε να πουλήσει το μωρό της σε ένα ζευγάρι, στο αεροδρόμιο του αεροδρομίου.

    Η 22χρονη, γνωστή ως Ντινάρα Α(Dinara A) εντοπίστηκε όταν έφτασε με ταξί στο αεροδρομίου Sabina Gocken, στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τη μητέρα της, η οποία κρατούσε το μωρό σε ένα καλάθι.

    Η τουρκική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο φαίνεται η νεαρή μητέρα να κανονίζει το ραντεβού με το υποψήφιο ζευγάρι γονέων.

    Αφού βγήκε από το ταξί φαίνεται να ρίχνει μία ματιά στο μωρό, το οποίο κρατάει στο ένα της χέρι, ενώ με το άλλο μιλάει στο κινητό.

    Στο βίντεο φαίνεται και το ζευγάρι να τριγυρνάει στο αεροδρόμιο. Η γυναίκα κρατώντας μία τσάντα και ο άνδρας μία κόκκινη βαλίτσα, καθώς πηγαίνουν να συναντήσουν την 22χρονη.

    Στη συνέχεια η γυναίκα μπαίνει ακολουθούμενη από την άλλη γυναίκα στην τουαλέτα. Άφησαν το μωρό εκεί και το ζευγάρι των Τουρκο-γερμανών μπήκε μέσα στην τουαλέτα και πήρε το μωρό, ενώ η γιαγιά του πήγε και πήρε την τσάντα που είχε αφήσει το ζευγάρι.

    Όλα έγιναν βάσει σχεδίου, η αγορά του παιδιού όμως, δεν πήγε κατ'ευχήν, αφού η Τουρκο-γερμανίδα συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να περάσει το μωρό από τον έλεγχο χωρίς διαβατήριο. Το πήγε πίσω στην τουαλέτα και ειδοποίησε τις αρχές ότι το είχε βρει εκεί.

    Οι άνδρες της ασφάλειας δεν άργησαν να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί, αφού είδαν το υλικό των καμερών του αεροδρομίου.

    Η αστυνομία επέστρεψε το τεσσάρων μηνών μωρό στη μητέρα του, η οποία ακόμα βρισκόταν στο χώρο του αεροδρομίου.

    Η Γερμανίδα αρχικά ισχυρίστηκε ότι ήθελε απλά να βοηθήσει οικονομικά την κοπέλα και για αυτό της έδωσε χρήματα.

    Λίγο μετά συνεργάστηκε με τις αρχές, καταθέτοντας τι είχε συμβεί και αφέθηκε ελεύθερη, όπως και ο σύζυγός της.

    Η 22χρονη, παράνομη μετανάστης από το Τουρκμενιστάν, η μητέρα και το μωρό της απελάθηκαν από την Τουρκία.

    Η αγοραπωλησία του βρέφους είχε προκαθοριστεί στα 310 δολάρια.


     


    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου