• Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

    Ο γνωστός Μητσάρας των ελληνικών γηπέδων με χειροπέδες πριν από 31 χρόνια!

    Όλοι όσοι έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να έχουν παρατηρήσει τον χαμογελαστό Μητσάρα,, ο οποίος δίνει πάντα το «παρών» σε πολλά από τα γήπεδα της Αττικής.

    Με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο που εκπέμπει καλοσύνη, ο Μητσάρας είναι πολλές φορές μέσα στο πλάνο όταν γίνονται δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα, έχοντας γίνει έτσι ένα από τα σύμβολα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Οι ιστορίες που λέγονται για αυτόν είναι πολλές και διάφορες, ενώ βρίσκεται σχεδόν πάντα στα παιχνίδια του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, του Εθνικού παλαιότερα, αλλά και σε πολλά ακόμη γήπεδα της Αττικής.

    Χαρακτηριστική είναι μια βραδιά όπου το παιχνίδι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είχε τελειώσει την ίδια ώρα με εκείνο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και ο συμπαθής Μητσάρας είχε καταφέρει να βρεθεί πίσω από τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις και στα δύο ματς!

    Έτσι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η φωτογραφία που ανάρτησε στο Twitter η χρήστης @eva_n_agnosti, η οποία και μας γυρνάει 31 χρόνια πίσω!


    Συγκεκριμένα, σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο Μητσάρας στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το 1982, σε έναν αγώνα Εθνικός – ΠΑΟ, χωρίς μπλούζα και τη στιγμή που… τον συλλαμβάνουν! Πάντα όμως με το χαμόγελο στα χείλη…







    πηγη http://topontiki.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου