• Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!!! « 40 Εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ αντιμετωπίζουν έλλειψη τροφίμων »!!!

     Η Agricultural land (γεωργική γη) έχει την μέγιστη προσοχή αυτή την περίοδο και χώρες σε όλο τον κόσμο αγοράζουν μανιωδώς γεωργικές εκτάσεις,σε μια προσπάθεια να παρέχουν μελλοντικές πηγές τροφής για τον πληθυσμό τους..



    Αυτή η κομπίνα ονομάζεται Great land(Μεγάλη γη),και σε συνδυασμό με την αυξανόμενη λαχτάρα για τα βιοκαύσιμα, ο μέσος άνθρωπος θα πληρώνει σε υψηλότερες τιμές τα καθημερινά του αγαθά,σε κάποιο σημείο σίγουρα θα υπάρξει εκτεταμένη έλλειψη κοινών καθημερινών τροφίμων.



    Γι “αυτό είναι σωστό να αρχίσετε να προετοιμάζεστε από τώρα. 






    Δημοσιεύθηκε στις 25 Νοέ 2013
    Η Γερμανική Ευρώπη με τη ύπουλη πολιτική των ανοιχτών συνόρων ... που με τις ευλογίες της δεξιάς και της αριστεράς κατάφερε να «εγκλωβίσει εκατομμύρια λαθρομετανάστες» ... και με την απάνθρωπη πολιτική του άγριου νεοφιλευθερισμού που κατάφερε ... ομολογώ δίχως ιδιαίτερη αντίδραση ... να πτωχοποιήσει εκατομμύρια ευρωπαίους πολίτες ... έκτισε το μεγάλο ευρωπαϊκό οικοδομήμα ... οπου :
    « 40 Εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ αντιμετωπίζουν έλλειψη τροφίμων »  


     


    Το ευρώ έχει προκαλέσει οικονομική και κοινωνική κατάρρευση στη νότια Ευρώπη και την Ιρλανδία με τα επίπεδα της υποβάθμισης να φτάνουν εκείνα κατά τη διάρκεια του πολέμου, με αυτοκτονίες ρεκόρ , με παιδικό υποσιτισμό ... και με την μείωση του ευρωπαϊκού πληθυσμού αλλά και την ανεργία των νέων έως 60 % που οδηγεί τους νεαρούς Έλληνες Ισπανούς, Ιταλούς και Ιρλανδούς να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους - συνήθως προς όφελος της γερμανικής οικονομίας.
    Και όμως η Μέρκελ και ο Σόιμπλε λένε ότι είναι προς το συμφέρον της Γερμανίας να υπερασπιστεί το ευρώ και τις καταστροφικές συνέπειές του για τους άλλους . 


     


    Ενώ τα μεσογειακά μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ακροβατούν στο χείλος της χρεοκοπίας η Γερμανία έχει συσσωρεύσει 750 δισεκατομμύρια ευρώ ως εμπορικό πλεόνασμα, πράγμα που οφείλεται αποκλειστικά στο Ευρώ που επιδοτεί τις γερμανικές εξαγωγές και αποτρέπει τις χώρες από την προσαρμογή ενός εθνικού νομίσματος ώστε να πολεμήσουν μέσω αυτού την απώλεια της ανταγωνιστικότητας








    ΠΗΓΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου