• Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

    Jon Bon Jovi: Ο Don της ροκ μουσικής δείχνει τα δόντια του

    O Jon απέδειξε πολλά!

    Πολλοί είχαν ποντάρει στην κατέρρευση του Because We Can Tour. Εκείνος όμως έδειξε πως και μπόρεσε... και το έκανε.

    Ορισμένοι νόμιζαν πως η άτακτη φυγή του κιθαρίστα Richie Sambora λίγο μετά την αρχή της τουρνέ θα έφερνε πολλά προβλήματα. Κάποιοι πίστευαν πως κάποια στιγμή, ο Jon Bon Jovi θα αναγκαζόταν να τα μαζέψει και να φύγει.


    Για άλλη μια φορά όμως στην καριέρα του, εκείνος τους έβγαλε όλους ψεύτες. Γιατί ο Jon, απέδειξε πόσο μεγάλος frontman είναι, πήρε μια καταδικασμένη περιοδεία και την έκανε την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά world tour για το 2013.

    Το Because We Can Tour έληξε χθες πανηγυρικά με μια συναυλία στο Brisbane της Αυστραλίας, η οποία μεταδόθηκε ολόκληρη live μέσω του διαδικτύου, για όλους τους θαυμαστές, σε κάθε γωνιά του κόσμου.
    Αφού τα έδωσαν όλα στη σκηνή για 3 ώρες, ο Jon και η παρέα του ευχαρίστησαν τους fans που ταξίδεψαν ανά τον κόσμο τους τελευταίους μήνες για να δουν από κοντά το συγκρότημα.

    Και ο Richie Sambora δεν ήταν εκεί. Ούτε αυτή την τουρνέ δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει. Όπως και την τουρνέ για τον δικό του προσωπικό δίσκο, Aftermath Of The Lowdown το φθινόπωρο του 2012. 15 συναυλίες όλες κι όλες τις, οποίες άφησε κι αυτές στη μέση. Όπως και το promo του δίσκου αυτού... κι άλλα πολλά!
    Ο Sambora έφυγε λίγο μετά την αρχή της τουρνέ δείχνοντας για άλλη μια φορά πόσο αναξιόπιστος και αντιεπαγγελματίας είναι. Ειδοποίησε ένα απόγευμα τον manager Paul Korzilius, τρεις ώρες πριν την συναυλία, πως δεν θα ερχόταν. Ο ελληνο-καναδός Phil X τον αντικατέστησε και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

    Ο Jon Bon Jovi όχι μόνο συνέχισε, αλλά μετέτρεψε το φιάσκο σε άλλη μια επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία. Ακόμα και χωρίς τον κιθαρίστα και δεξί του χέρι. Έδειξε πως είναι πραγματικός ηγέτης του συγκροτήματος και πως δεν είναι τυχαίο που ο Sambora, παρά το τεράστιο ταλέντο του, ήταν πάντα δυο βήματα πίσω του. Κάτι οπου πάντα έφερνε τριβή ανάμεσα στους δυο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου