• Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

    Μετακομίζοντας χωρίς τη μαμά (Photos)

    Ο Μπεν Νούνερι και η κόρη του Ολίβια πρόσφατα δημοσίευσαν μια πολύ όμορφη αλλά και ιδιαίτερα συγκινητική σειρά φωτογραφιών. Με αυτές αποχαιρετούν το σπίτι τους αλλά και την σύζυγο του Μπεν και μητέρα της Ολίβια, Άλι, η οποία πέθανε από καρκίνο το 2011 σε ηλικία μόλις 31 ετών.






    Ο Μπεν και η Άλι παντρεύτηκαν το 2009. Επειδή μόλις είχαν αγοράσει το νέο τους σπίτι, αποφάσισαν να κάνουν την φωτογράφιση του γάμου τους εκεί. Δυόμιση χρόνια μετά, όταν η Άλι πέθανε από καρκίνο, ο Μπεν αποφάσισε να μετακομίσει με την μικρή Ολίβια σε ένα καινούργιο σπίτι. Πριν φύγουν όμως, αποφάσισαν με έναν όμορφο τρόπο να πουν το τελευταίο αντίο στο παλιό τους σπίτι αλλά και στην αδικοχαμένη Άλι.



    Με την βοήθεια της αδερφής της Άλι, Μέλανι, μπαμπάς και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί στα ίδια σημεία του σπιτιού που είχαν τραβηχτεί η ευτυχισμένες φωτογραφίες του γάμου.




    Όταν έγραψε για την πρωτόγνωρη εμπειρία του ο Μπεν είπε: «Πολλοί άνθρωποι με έχουν ρωτήσει πώς ένιωσα. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι ότι αυτή δεν είναι μια ιστορία για τη θλίψη, την απώλεια και τον πόνο. Ναι, έχω περάσει από αυτά τα συναισθήματα και συνεχίζω να το κάνω. Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν οι άνθρωποι να δουν σε αυτές τις φωτογραφίες. Αυτή είναι απλά μια ιστορία αγάπης»























    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου