• Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

    Αυτή είναι η ταινία της χρονιάς για τους κριτικούς των ΗΠΑ

    Την ταινία «Inside Llewyn Davis» των αδελφών Κοέν, ανακήρυξε ως την καλύτερη της χρονιάς η Εθνική Εταιρεία των Κριτικών Κινηματογράφου, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας Όσκαρ Άιζακ ανακηρύχθηκε ως καλύτερος ηθοποιός.



    Οι δύο διάσημοι αδελφοί της σκηνοθετικής τέχνης Τζόελ και Ίθαν Κοέν μοιράστηκαν τη διάκριση του καλύτερου σκηνοθέτη. Καλύτερη ηθοποιός ανακηρύχθηκε η Κέιτ Μπλάνσετ για το «Μπλου Τζάσμιν» του Γούντι Άλεν ενώ η διάκριση του καλύτερου δεύτερου γυναικείου ρόλου απονεμήθηκε στην Τζένιφερ Λόρενς για το «American Hustle».

    Ο Τζέιμς Φράνκο τιμήθηκε με τη διάκριση του δεύτερου καλύτερου ρόλου για το ρόλο του στην ταινία «Spring Breakers». To «Inside Llewyn Davis» είχε επιλεγεί ως η καλύτερη ταινία της χρονιάς από την Εταιρία Κριτικών Κινηματογράφου της Βοστόνης και είναι υποψήφια για πολλές Χρυσές Σφαίρες, περιλαμβανομένων εκείνων για το καλύτερο μιούζικαλ ή κωμωδία.

    Τα βραβεία των κριτικών κινηματογράφου είναι από τα τελευταία που ανακοινώνονται πριν από τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ που θα ανακοινωθούν στις 16 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες.






    lifo.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου